Hitza hitz =)

Jahaja då börjar det bli varmare och skönt ute. Äntligen så kanske denna efterlängtade våren kommer =) Hoppas. Man blir så mkt piggare å gladare. I häljen har varit rolig. I fredags så satt tanten Stinaa och kolla på "Så ska det låta" och framför datorn hela kvällen. Såg en halv film sen på natten.. riktigt bra tyckte jag. Men kommer dock inte ihåg vad den heter nu. Sen på lördagen så åkte vi fram till systemet och jag gick och köpte presenter till Erika eftersom hon hade 20årsfest som var hur trevligt som helst.=) Sen när vi skulle åka igen så kom alexander så då åkte vi bort till Sidan Södra för där var de ngt B rally ;) Inte så jävla rockigt. Sen efter de så var de bara att åka hem å spela lite guitar hero och sen fick men börja göra sig iordning.=P Sen kom pappsen och hämta mig å körde mig till Fengan =)

Satt där i folkets hus och drack den gööörgoe bålen :) Mm mums. å satt å tjöta en massa roliga minnen =) Sen så kom de en del folk å då gjorde vi massa lekar och jag blev 3a ;) Hete det " Hela havet stormar"?? HAha VAr en jättetrevlig kväll iaf!

Sen igår så slappa jag heeeela dagen låg på soffa å såg på massa repriser och sen kom Martin och Ruben å såg på tv åså. Så då fick jag lägga mig i sängen och surfa runt lite ;) Sen blev de Beck. Älskar alla beckfilmer. =) Sen så blev de till å surfa lite och sen se på film :) Ice Age men hann inte se så mkt innan ja somna.. =)


Nu sitter jag och väntar på att Mimmi mus ska komma och hälsa på  mig. Plus att det är ngn här som ska laga mat men spelar istället:P hahaha fan vad ja väntar ;) Som fan också ;)


Blir nog kanske en prommis med Mimmi sen :)

                                                                                               Jag och erika på hennes 20årsfest :)
Adjååås   / Stinaae

Vår! För hela slanten. =)

Vaknade utav att fröken Mimmi ringde vid halv 11 men jag svarade inte ;) Utan jag låg å drog mig en liten stund och sedan gick jag upp med täcket och satte mig i soffan och ringde fröken =P Sen så diska jag, använde mina oranshe diskhandskar som jag köpte igår.. Riktigt bra var dom! Sen lite frukost och sen in i duschen å sen på med kläder å blåste håret och sen så sminka jag mig å så kom pappa och hämta mig och körde mig till mimmi. För Miriam skulle vara med och leka idag =)
Så vi satt å tjöta å fika lite..Sen så gick vi ut på prommenad och gjorde lite ärenden.=) Sen när vi kom hem så blev de lite guitar hero spelning=) och matlagning och tjöteri och spelning. =P Sen så kom far igen å hämta  mig å mirre så körde vi hem henne och åkte till bengan igen.

Så nu ligger jag rätt ut i sängen och surfar en sväng å skriver här=)

Ska på 20 års kalas hos Erika på lördag =)

adjåås

Trollhättan med Mimmi =)

Igår var jag och klippte mig.. Kort kommer snart in ngn dag =) Blev jättenöjd.  Pappa kom å hämta mig i Bengan igår å då gick  jag av hos Minica, satt å tjöta å kika på tv. Sen såg vi på film.
Sen vid typ 10 kom mamma in till stan och hämta mig, sov hos Mor å far för att jag och mimmi åkte till trollhättan för en shoppingdag och den blev lyckad =) HAha roligast var väl när var på MAX och härja=) hahahaha ( Ingen kommentar) ;)
Fick köpt mig lite kläder: Jeans, typ surfarshorts, trosor, 2 klänningar typ, tvål,diskhandskar,mascara och parfym=) Sen har vi härja lite i affärer och så.. som vanligt! =P

Sitter nu för tillfället och lyssnar på musik å väntar på att klockan ska bli  21:00 så jag får se på Andra Avenyn. =) De bästa med hela veckan de. ;)

Faan vad trött man bli efter en dag med shopping:P Men de får de vara värt.

Nej nu är jag trööött..

Adjåås. ;)    / Stinaa

 Lite sleten är jag. ;) Men lev med det.


Hälj.

Hattlå! Häljen har varit lugn. Fick för mig igårkväll att jag ville till åmål till min bror och hans tjej. för de satt där å spela guitar hero.=) Så jag försökte få skjuts men lyckades inte så bra. Men så vill Veronica komma och hämta mig så då kom hon till bengan å hämta oss.. För martin ville med också sen =) Så satt å spela att tag och de var roligt men blev väldigt fort trött. Men vi kom i säng eller säng kan man väl inte säga men, i "soffan" vid 20 i 3 i natt =) Så är lite lagom trött nu.. Åkte med Maina hem till bengan! trevlig filur=)

Jag och Martin börja typ laga mat de första vi gjorde när ni kom hem! Det blev korvgryta. Gööt.=P Sen slängde jag mig i duschen och efter de så kom mimmi och så fick hon också lite korvgryta. för hon älskarn.

Så under eftermiddagen har jag å mimmi grejja med varandras hår, Så nu sitter jag med en stor sööt boll på huvudet. Sen har vi sutte vid datorn och kika runt å sen lega i vår säng å tjöta å mesa..:P

Det är ngn som tjötar på mig ute i vardagsrummet, på att jag ska komma å klia på ryggen..:P
Ikväll blir de Beck för hela slanten! chips och cölecöla. å lite godis...
Nej nu får de vara bra för en stund här..

Hej på sej

Adjåås




Funderar på att klippa mig så imorgon. Men jag har inte bestämt mig än.. :S

Slapparlördag

Blir en lugn lördag =) Har så ont i huvudet och magen så den blir lugn. Har just kommit hem från Martins mor, har varit där och käka middag. Gött. Har lega på soffan hela morgonen, gött väl. Ska väl snart gå fram och handla lite götta så jag har lite ikväll när jag ska se på tv å vara allmänt latis.=P Blir nog Wallander ikväll om det inte går någon annan film som är rolig.

Tack så mkt Carro för min lilla header du gjorde.. görfin=)


Fan har inge kul å skriva.. ont i huvudet, skriver kanke sen. Adjås


Fantastisk städerska =)

Förlorad Värld

Det snor en kylig vind
Genom fönster och dörr
Och dammet har lagt sej
Som på botten av ett hav
Folk sjöng här i parken
Det här var framtiden förr
Nu gräver grävskoporna ner sej
I en jättelik grav

Det ät så underligt, så underligt
Så underligt, min vän
Men om du frågar nån så svarar
Han bara: Än sen?
Ingenting stannar
Ingenting förblir vad det var

Så sätt på dej din
Vackraste klänning ikväll
Gör dej fin, gör det just nu och här
Vi ska gå ut och träffa
Dom andra ikväll
Och ta farväl av en förlorad värld.

Dom här gatorna, husen
Torgen, rondellerna
Känns bara som ett
Nerlagt nöjesfält i dag
Alla dom välbekanta rösterna
Dom välkända ställena
Har förlorat sim magi
Dom betyder ingenting i dag.

Det ät så underligt, så underligt
Så underligt, min vän
Men om du frågar nån så svarar
Han bara: Än sen?
Ingenting stannar
Ingenting förblir vad det var

Så sätt på dej din
Vackraste klänning ikväll
Gör dej fin, gör det just nu och här
Vi ska gå ut och träffa
Dom andra ikväll
Och ta farväl av en förlorad värld.

Det går en parad genom stan i natt
Det är trupperna som överger fortet
Vi ska följa dom en bit på vägen
Förbi Kungsträdgården, förbi Slottet
Det är en spökarme på tusen man ungefär
Dom lämnar stan
För ängarna och stränderna
Vi ska möta dom igen en dag
Lång borta i Dom Okända Länderna.

Så sätt på dej din vackraste klänning ikväll
Gör dej fin
Gör det just nu och här
Vi ska gå ut och träffa dom andra ikväll
Och ta farväl av en förlorad värld.




Igår kom Mimmi till Bengtsfors.=) Skulle med henne och klippa sig å tvätta hennes bil men när vi var klara så börja det snöa :S tråkigt. Men fin blev bilan =) Sen for vi till åmål och tog en runda på stan, fick köpt ett par solbrillor=) Gött heta. Sen så gick vi till Konditoriet och köpte bakelser.. Jag köpte en Budapest! Så jävla gött. och en fet maräng som var törr så Mimmi fick den.=P Sen fick det blir lite gitarrhjälte spelning, mkt skoj.=)
Sen vid 8 åkte vi till bengan och hämta Marcus. Sov hos mor och far för att jag skulle städa hos mormor min=) blev väldans fint som vanligt. ;) Så nu sitter jag hemma i Bengan och slappar, funderar på vad som sker ikväll.. förslag? Men de blir väl till och se på " Så ska det låta" fantastiskt skoj=)
Är ganska trött, somna sent så de låter väldigt bra med en slappfredag.
På måndag ska jag klippa mig! =) Men vet inte riktigt hur jag ska göra. Vill göra ngt fränt, men vet ej hur !? Ngn som vet? haha. Men på tisdag ska Mimmi och jag till karlstad. Lite shopping =)
 Men nu ska jag kika vidare. Adjås / Stinaa












Vårväder idag =)

Ja idag har de varit riktigt gött väder må jag säga! ;) Snart kommer våren och värmen! GÖTT
Idag har Cicci varit här. Det var roligt å umgås lite =) Sutte å tjöta och vart på konsum en sväng. Martin skulle köpa winnerbröd om Cicci körde fram han så han fick handla..Så då gjorde jag te och så åt vi winnerbröd. Mumma =)

För ngn timme sen så laga jag och Martin ryggbiff idag igen  -  Ryggbiff med ris och pepparsås. Mums. Vi käka det i måndags med.;)
Nu sitter jag i soffan å lyssnar på lite Bruce och 2 ½ män, kikar bara lite nu.. =) Väntar på att  pojkarna ska gå så jag får städa.. =P

Imorgon så ska jag med Mimmi till frissan och vi ska leka lite.. =) Ska sova i åmål imorgon till fredag. Ska ju städa hos mormor.. Men de behövs städas här nu ser jag efter att vi laga mat.. men ja orkar fan inte nu..:P
 

Nej nu får de vara bra för denna gången :P Hej hej

Stinaas nya blogg

Jahaja, nu har Stinis skaffa sig en blogg=) är dock inte nöjd med uttsendet på den än men jag ska få ngn som är bra på att fixa sånt dära åt mig =) Idag har jag stått ute en sväng å tjata med Sara. Det var trevligt.=) Efter vi hade prata klart så satte jag igång å tvätta å diska =P Sprang mellan tvättstugan och disken.;) Sen så stekte jag pytt i panna =) Mumma! Men jag fick ont i magen av den :S

Sen har vi varit på bio - Män som hatar kvinnor. Riktigt jävla bra film! värt att se. =) Så nu har vi kommit hem och jag har ont i magen igen. För dum som jag är så skulle jag ju ha resten av pytt i pannan som fanns kvar å fick ont igen :S Men men de går snart över =)

Nu går NAVY CIS. Det är ett bra program. liker det ;) Men ska nog se på Andra Avenyn i stället på datorn. Mkt bättre tycker jag. Har följt Andra Avenyn ända sen de börja! Fastna med en gång =)

Häljen som var, var riktigt bra.. Var på Ulf Lundell i fredags med min kusin Madeleine, Roger och Daniel. Riktigt roligt. Å Uffe han är så go ;) Haha Många mysiga låtar som han spela =) Stod ju längst fram å digga men den blev de så jävla varmt så jag gick ur högen :P Men tog ett kort på Mannen innan jag fick ;)
- Förlorad värld. så jävla bra när den drog igång. 





Lördagen så kom Erika och Linda! Roligt att ni kom och att Erika följde med ut på Hc. Stolt :) Får göras om.
På Söndagen följde jag med Cicci och städa i Halden. skoj =)

Nej nu får jag iväg. =)  Adjö-

RSS 2.0