Dag 8 - Ett ögonblick

Ett ögonblick, det är många ögonblick som snurrar i mitt huvud just nu. Några som jag inte kommer att dela med mig av här.
Men ett kan jag bjuda på. =)

Ett ögonblick är från i höstas när jag var med min bror Henrik för han skulle skjuta in sin börsa i skogen så jag fick köra dit upp..=P Väl där så kolla jag på min telefon å såg att Alex hade ringt men jag tänkte att jag ringer sen för här är de så kass mottagning. Fortsatte och kolla på bror när han grejja med börsa. Men fick nog så gick och satte mig i bilen och spela på fonen..
Efter en stund så ringer hon igen och jag svara. Hon fråga vad jag gjorde och sånt där man säger för att inleder ett samtal. Sen sa hon..... Vill du ha Bonita så får du komma och hämta henne idag? Dom som har henne nu kommer med henne om ngn timme.
Jag sa: Skojar du eller?! Ja klart jag kommer.. Ska bara hem och höra med päronen vad de säger.
Hon: Gör så, Jag ringer sen när hon är hemma igen. Vi hörs sen då. Hejdå
Jag: Blir kanon det! Ja det gör vi. Hejdå.
Stinaa flöög ur bilen hoppande på backen å skrek! Henrik jag får Bonita om jag hämtar henne idag!!! Jag får henne!! Henrik blev också glad och sa att han följer med mig och hämtar henne.
Vi åkte hem och pappa stod ute på backen. Jag sa till han att jag får Bonita om jag hämtar henne idag. Pappa muttra och sa att den hunden kommer inte in här, vi har inte plats, jag vill kunna ta in min hund ibland också, Nej stina du kan inte ta hit henne. blablablabla. Jag sa att hon kommer hit ändå.

Gick in till mamma och berätta detta och sa att pappa var grinete över detta. För man får ju en sån känsla i magen när inte ens föräldrar är med på det man vill ha mest. Men mamma var positiv till att ta hit henne. Alla var positiva till att jag skulle ta hem Bonita, utom pappa då.
Men iaf så åkte vi in och hämta henne. Pappa var inte hemma när Bonnie kom men när han väl kom så gick han in i tvrummet och där satt jag och mamma. Bonnie var på rummet och sov, jag gick och hämta henne.
Bonita glad som hon är gick ju rakt fram och börja slicka och hälsa på far. Han hälsa på henne med men ville inte vara för angelägen med att han tyckte om henne..

Dan efter prata han med Johanna och hade sagt till henne att hunden ska inte flyttas på något mer hon blir kvar här. Och ytterligare några dagar så sa han det även till mig och att han tyckte jag var bra med henne.
Och detta värmde hos lilla mig!

Så nu sitter jag här med mitt lilla ögonblick Bonita som sover och sparkar i garderobsdörren och snarkar!<3 My life!
Japp nu ligger jag här i sängen. Har vart i Örje idag med Broder Rickard och Robin. Vi skulle till Töcksfors först å kika men Henrik ringde och fråga om vi kunde åka till Örje och köpa en hink färg till han och det gjorde vi.=) Vi blev stannade i tullen också. En massa frågor om vad vi gjort i Norge å det ena å de andra.. Men man kan ju verkligen förstå att de stoppar folk nu efter allt som hänt! =S
Har gjort ett kap idag iaf. Köpte en skinnjacka på Carlings. Den skulle kostat 1299kr men så var det 70% på priset. Så jag fick den för 390kr! Det kallar jag kaaaap! :D Men att gå i affärer med Rickard och Robin är värre än att gå med massa tjejer.. Det tar såååån jävla tid det ska ta. Jag hann gå i 3 affärer och dom var kvar i den första! Lord.
Men men.........


Tänkt mycket på Farfar det sista. Kollat på kort och sådana saker. Saknar han.
Men jag tror han sitter där uppe på ett moln och spelar dragspel. Ibland sitter han nog i en solstol och löser korsord. Slänger nog ett öga på oss här nere emellanåt :)

 

Man kanske.... Dag 7 – Min bästa vän

Skulle ta tag i det där med dagarna som jag har i en lista här nedan. Kanske fortsätta med dem. =) Men först lite annat =)

Kom hem från Bror, Ida och Ellen för en liten stund sen. Vart där och myst med Ellen, även käka gott och kika på tv. Sen gick jag järnvägen hem.... Inga älgar ikväll... Så nu har jag borstat tänderna, tvätta ansiktet, vart ute med Bonita, gett Bonnie PENISELIN. Har även läst Idas dokument som hon skickat till mig! Mycket rörande må jag säga!
Och appropå ingenting så ligger min axel jättekonstigt och den somnar snart om jag inte byter ställning. Gör nog de nuuuu... Så.

Imorgon är det Torsdag redan... what?!?! Dagarna flyger förbi. Men nu är snart Bonnies PENISELIN kur snart över. Skönt!

Nu nok om detta ting, över till dagarna...


Dag 7 - Min bästa vän.

Mimmi är min bästa vän. Hon får en att skratta nästan jämt, hon lyssnar och hon är lätt att prata med. Vi har hittat på mycket hyss genom åren som man skrattar sig tårögd åt.<3

Men jag också andra vänner som också är mina bästa vänner eller har vart bästa vänner.

Erika är en av dem som jag har umgåtts så oerhört mycket med i mina dar. Dock så ses vi inte så ofta längre men vi blir bättre på det. Hon har en stor plats hos mig. Allt stölligt vi har gjort genom åren är så klockrent. Snott sprit öch cigaretter hej vilt! Herregud, jag skrattar nu när jag tänker på det. <3

Sedan har jag andra vänner som man har gått i samma klass som. Tex Lilly och silvia. De bor nu i Norge och är inte hemma så ofta längre men när vi väl ses så är det som att det var en vecka sen vi sågs och vi pratar om allt och skojar som vi alltid gjorde. Träffade Silvia senast igår och allt var som vanligt. <3

Jag och Mickan var bästa vänner för några år sen. Vi umgicks väldigt mycket och var ute och härja en massa. Vi var på Arvikafestivalen 05. Då var även syster Johanna med. En av de bästa festivalerna!! <3
Väldigt synd att vi inte ses längre. För Mickan är en så rolig vän och är alltid glad. =)
Vi festa en sväng i Sunne i somras och det var riktigt kul att få härja lite! :P

Sedan har vi ju den bästaste av de bästaste och det är ju Syster Johanna!!!
Man har kompisar men aldrig en sån kompis som är ens syster. Vi har exakt samma humor, vi skojar och skämtar om det mesta. Vi vet precis allt om varandra, vi kan prata om allt och inget. Visst vi ses inte så ofta som vi har gjort men jag bodde ju hos Johanna mer eller mindre ett tag för några år sen. Våra bilturer runt om i trakterna här. Vi kunde åka ut sent på kvällarna bara för att jag villa ha choklad och vi tog raggen ett antal gånger. Hoppas hon och Johan flyttar till åmål snart så man får uppleva några fler turer. Hon är bästa systern.<3

På senare år har jag och Rickard blivit vänner igen.. Vi gick inte så bra ihop på nååågra år, typ hela livet. haha nej då men nästan. Är glad att vi är har blivit så bra vänner som vi blivit. Och såklart så är han ju min bror!<3

Henrik har jag aldrig haft någon dålig relation till vad jag kan minnas. Vi har nästan alltid kommit bra överens. Hur bra?!?! <3

Men som sagt ens syskon är ju också ens BÄSTA vänner. Det tycker då jag iaf! :)

Bonita är också min bästa vän! Hon sviker inte och hon lämnar mig icke och inte jag henne! <3

Vilket jädra långt inlägg det blev! Men det liker jag. =)
Nu ska jag nog ta och se på Greys Anatomy och mysa ner mig med Bonita seniorita! =)


Godnatt med er!

...After The Storm...

Ligger i sängen och har en go knö hund som gillar sängen skarpt! LILLA Bonita såklart =)

Kanske ska åka till vetrinären i morgon då ena hennes tutte har svullna upp väldigt mycket och den är stenhård hela tutten på henne. Så jag får ringa imorgon och se vad de säger vad det kan vara. Kanske man får en tid å åka dit.


Igår var jag i fengan hos Erika och festa lite! Riktigt mysigt och roligt att hälsa på! Tack för en trevlig kväll Erajka!! :D
Men ack! Jag hade glömt bort hur mycket mygg det är där.. Mina ben är helt uppäten av dem! Fy fan!
Ska ta och räkna alla bett.. SVULLEN

Ídag fick det bli upp tidigt och åka till karlstad med Mimmi och Sara för att kika på när Sara skulle tatuera sig igen. Så snyyyyyyyyyggt så! :D Dock hade Lilla G lite ont i skallen imorse.. Så det fick bli Cola och en plusmeny av happymeal på donken i Säffle. Sen blev det bättre! :)

Nü sitter jag här igen och lyssnar på Mumford & Sons! Jag är förälskad i dem! MUMMA! Just nu rullar After the storm i lurarna. Pratar med syster en bra stund om allt och alla! Riktigt gött!! :)

Får väl strax krypa ner och mysa till det med Bästaste Bonnie och även slänga på en film kanske.. =P

Japp det gör jag! God natt på er smygisar! ;)


Cheeers!


RSS 2.0