Det löser sig sa käringa och sket i vasken!

Nu sitter jag hos Mimmi ännu en dag. Sovit här sen i Måndags.=) Men inatt ska Lollö också sova här.. Ikväll har vi färga hår  på mig och Lollö har lockat Mimmis hår för att se hur hon ska ha håret inför brölloppet som hon ska på Lördag. Sen har vi vart och köpt pizza. Mums =) Mår inte så bra nu för tiden.. Klump i magen. ont i magen, mår illa hela tiden typ. (inte gravid) Inte fått ngt svar från Konsum än heller.... blir så trött påt.. Har vart där nu flera gånger å fråga hur de blir.. men aldrig kan man få ett svar...hör av mig i slutet av april, får besked till veckan. det är de ända se säger...... :S Äh.

Idag har Bonita åkt till Alex. Känns tomt. Ingen som lägger sig hos en i soffa eller ligger på golvet som man kan klappa på när man ligger i sängen. =( Men men.... Idag har jag vart med Mimmi typ hela dagen. Som vanligt.

Imorgon är de Fredag igen. Veckorna går så jäkla fort. Undra vad som sker imorgon tro..Blir nog lugnt. Men på lördag vill jag till hc. Men får se om jag har pengar till det. Vet inte vem jag ska gå dit med heller.. Kanske blir ensam. Sugen på Bacardi limon med redbull! Mmm så gött :D

Sen kan jag väl säga att det inte hänt så väldans mkt på sista tiden heller... Jag bara finns tror jag. en liten spirit är jag.
Sitter nu och lyssnar på Pink - Sober. gillarn.
Undra vad vi ska göra denna natt.. Mimmi och jag lägger oss vid 5 typ varje natt! Inte så bra men kul! :) Vi får citera filmen Heartbreak hotell som vi gjort idag :) Haha. Lollö kommer väl somna snart för hon är inte van vid vårt dygnvändning ;)

Nu finns de inte så mkt mer att skriva för ikväll.. =)  Hej på erBonita! = )

Japp nu har man haft Bonita i snart 2 veckor..Hon har vart hos sin ägare några dagar också.. Hon är min kompis Rottweiler. =) Så underbra hund finns inte.. Tror jag är kär.. ;)
Jag har varit hos Mimmi några dagar denna vecka å umgåtts! Me like. Vi har spela MW och Guitar Hero för hela slanten.. Reta louise lite också så.. men de hör till vardagen ;) Idag kvart över 10 vakna jag av att de knacka lite svagt plus att Bonita skälla till.. Slängde på mig mysbyxorna och en stor tröja... Då är de Jehovaskäringar som står där...
Tant - Oj väkte vi dej?
Jag - Ja det gjorde ni.
Tant - Det ska vi aldrig göra om igen.. ( gav mig ett jävla blad om jesus eller vad de var.. Slängt redan) ;)
Jag - Bra.. och så stängde jag dörrn och slängde mig i sängen igen.. ;)

Ni som känner mig vet att jag har ett jävla morgonhumör...;)
Sen så ringde Mimmi mig så vi åkte till Granngården och Mimmi köpte halti till Adam.. Den tyckte han inte om så värst mkt.. gick ur den några ggr men han kommer allt vänja sig med den.. : )
Sen var vi på Euro Cash och handla mat å så. Mycket bra skit de har där. =0) Sen tog vi svängen förbi Profab å jag köpte shampoo till Bonita och en leksak till henne..
Kom hem och packa upp allt å käka mackor och sett på tv och spela Mafia Wars :) Vart på en promenad till Servus och handla snys.. Mums ;)

Resten av dagen blir det väl till å städa och diska å grejja här i lägenheten.. Bada Bonita också :)
Kanske ska höra med Bror om han vill komma på besök idag/ kväll. Vore trevligt.

Ska grejja lite nu.. Hej på sej.
RSS 2.0